donderdag 25 juni 2015

Verhuizen naar lokaal 8

Zoals u heeft kunnen lezen in de jinfo van vandaag verhuizen op vrijdagochtend 3 juli a.s. een aantal groepen binnen onze school. Wij zijn naast hulp van een groepje ouders ook nog op zoek naar verhuisdozen. Mocht u in het bezit zijn van goede dozen of kratten en deze uit willen lenen of doneren aan de school dan zijn deze van harte welkom. 
Vanaf maandag zullen de groepen al starten met het inpakken van spullen in de stamgroep. Vandaar dat dozen vanaf morgen (vrijdag 26 juni) al welkom zijn. De verzamelplek voor de dozen is de mediatheek. Mocht deze dicht zijn dan kunt u ze voor de deur neerleggen.

Mocht u op vrijdagochtend 3 juli om 8.30 - 11.45 uur kunnen helpen laat het meester Harry dan zo snel mogelijk weten. We verzamelen in de koffiekamer en spreken dan het plan van aanpak door.

Ook wordt er in alle stamgroepen flink schoongemaakt aan het einde van het jaar. Op woensdagmiddag 1 juli a.s. is uw hulp van harte welkom. U kunt zich inschrijven bij de het whiteboard/of lijstje bij iedere stamgroep. We starten om 13.00 uur en rond 15.00 uur zullen alle groepen weer heerlijk schoon en fris zijn. Een eigen emmer en doekjes meenemen werkt het meest efficiƫnt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten