donderdag 18 september 2014

Kinderkermis

Aankomende dinsdag is het weer zover! De Kinderkermis gaat dan van start voor alle kinderen van de Sint Jozefschool maar ook voor vriendjes, opa’s en oma’s, jongere broertjes en zusjes en natuurlijk voor alle ouders.

Hier nog even alle belangrijkste informatie op een rijtje:
* De opbouw van de Kinderkermis start voor de kinderen uit de bovenbouw om 10.30 uur. Als u hierbij kunt helpen, heel graag. Tussen de middag eten de kinderen gewoon thuis (of op de overblijf) een broodje. Het is niet de bedoeling dat ze bij hun stand blijven.
 
* Om 13.00 uur verwachten we alle kinderen voor de school bij het hijsen van de vlag zodat we gezamenlijk het feest kunnen starten! De bovenbouw heeft even de tijd om naar de attractie te gaan, daarna volgen de andere kinderen.

* De kinderen uit de onderbouw moeten begeleiding hebben bij het bezoeken van de Kinderkermis. Kunt u dit niet regelen, geeft u dit dan bij de groepsleerkracht van uw kind aan. Zij gaat dan met uw kind over de kermis. De kinderen uit de middenbouw mogen ook met een vriendje of vriendinnetje over de kermis.
 
* Het is belangrijk dat uw kind een grote tas bij zich heeft, waar hij/zij de gewonnen prijsjes in kan doen. 

* De kinderen van school krijgen bonnetjes waarmee ze de attracties kunnen bezoeken en bonnetjes waarmee ze iets te drinken en te eten kunnen halen. Voor alle andere bezoekers van de Kinderkermis zijn deze bonnetjes te koop bij de kassa. 

* Bij het opruimen, iets voor 15.00 uur, verwachten we dat de attractie en de overgebleven prijsjes weer mee naar huis gaan. Voor overig afval zal een container op het plein worden neergezet. 
   
* Om 15.00 uur volgt de prijsuitreiking! Wie heeft de mooiste en origineelste attractie gemaakt? Wie had de meeste bezoekers? En.. wie heeft er het beste opgeruimd? 

* Niet te vergeten kunt u zelf dit jaar ook in de prijzen vallen! Wie van u maakt de mooiste cake of taart in het thema van het 25-jarig onderwijsjubileum van meester Harry? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten