woensdag 10 september 2014

verhaal van de viering

We hebben vandaag onze naam gepresenteerd aan de rest van de school in de aula.
Dit verhaal werd door Lotte verteld en op de plekken waar een komma staat liepen Richelle, Tim, Michelle en Thijmen steeds naar de overkant (als komma uiteraard)

Coole Komma’s

Hoi! Vandaag is de dag, en die is mooi. Dit is de dag, waarop de coole komma dansen mag. Hij is heel erg blij, dat laat hij zien, en huppelt door de wei. Met al zijn vrienden: Daan, Kim, Tim, Thijmen, Emma, Eefje, Christiana, Anouck, Lex, Bonnita, Lotte, Femke, Yoris, Senna, Michelle, Julynne, Sam, Larson, Demian, Mark, Joey, Owen, Richelle, Fayline, Romy, Danique en Simon, feest hij. WIE ZIJN DE BESTE? DAT ZIJN WIJ!! Na al dat feesten heeft hij het gehad, en dus mag hij eten, hij krijgt een heel groot bord patat. Hij moet naar huis, jammer vindt hij dat. Als hij thuis is, mist hij zijn bord patat. Hij kijkt door het raam, en zijn vriend komt eraan. Hij doet de deur open en hij zegt: “komma, komma, komma, komma, komma, komma, komma, komma, komma en nog eens komma. Hij gaat naar bed, want hij is moe. Hij wenst jullie een fijne dag toe. In zijn bed, droomt hij over deze dag, want die was vet!

         Slaap lekker coole komma,

                  groetjes al je vrienden

 
Na de viering van de namen, was er een jubileum van juf Sarina. Zij is vandaag 25 jaar in het onderwijs werkzaam. Dus reden voor een feestje!!
Over 2 weken is onze eigen meester ook 25 jaar in het onderwijs.

1 opmerking: