vrijdag 26 juni 2015

Bonte Avond


21:00 begon de bonte avond. Juf Anouk begon: “ welkom bij de bonte avond 2015. Wat leuk dat we weer bij elkaar zijn. We gaan beginnen met groepje 2, groen”. Groepje groen stond al klaar. In dat groepje zat: Evi, Charlie, Danillho, Sijf, Delano, Meester en Mark(vader van Jill). Hun groepje was echt leuk. Ze hadden vuilniszakken, daar hadden ze een scheur in geknipt waar ze dan doorheen konden. Ze leken net lilliputters die danste.

Na een paar minuten, deden we een liedje die Paul bedacht. Het liedje heet: O, texel. Daarna kwam er een rare vrouw! Nadruk op rare! Ze heette Hessel. Of terwijl Meester Harry met kleine borsten en blauw haar. Het raarste was dat hij een jurk aan had. Na Hessels verhaal waren wij aan de beurt. We deden allemaal Nederlandse liedjes door elkaar in de pinguïn vorm. We deden het erg slecht. Na onze act kwam team Rood. Ze deden het super! Ze deden het liedje: ik ben bang voor water van Marco Borsato. “ik ben bang voor water het is me veel te diep, alle vissen bijten en ik zie de bodem niet…” en zo ging het liedje verder. In team Rood zat: Danique, Luca, Fayline, Lucas, Nick, Erika en Jan(vader van Ilva). Het was een super gezellig groepje. Na team Rood, deden we een pauze. We kregen: Cassis, Fanta en Cola. Het was super lekker! We kregen ook nog wat chips.

Na de pauze kwam team Geel. Ze deden de leukste act ever!! Team geel deed de X Factor Gordon(Bas) en Chantal(Noa) die waren de jury’s. Cas las een gedicht voor. Hij schreef dat gedicht voor meike. Tussendoor ontbrak Davey de hele tijd. Hij zei bijvoorbeeld: 1 uur, 2 uur, 3 uur, 4 uur….. CUP A SOUP! Hij deed bijv. ook: EVEN APELDOORN BELLEN! Cas werd dan de hele tijd boos!(in het nep). In team geel zat: Noa, Bas, Cas, Davey, Meike en Noud(vader van Hasse). Na team geel was team Roze. Hun deden een soort quiz met opdrachten. Er waren twee teams en die mochten er twee uit het publiek halen. Ik en Davey werden uitgekozen voor een van de teams. Wij zaten bij Guus en Hasse. We hadden net niet gewonnen. Het team van Denzel, Jaimy, Ilva en Meike had wel gewonnen. Team Roze was klaar en als laatste van de groepjes was team Blauw aan de beurt. Hun deden de 3 biggetjes. Sam, Joey en Owen waren de 3 biggetjes. Juf Anouk, Jill en Ilva waren jury. Ze deden het heel leuk! Na team Blauw kregen we nog 1act. Dat was van Hasse en Noud. Ze hadden echt een heel leuk liedje: “ poep en pies, dat is vies!” en zo ging het de hele tijd door. Zooooo grappig! Na Noud en Hasse gingen we… FEESTEEEEN!! Helemaal naar de klote! TSUNAMI!!! WANT IK HEB DRANK EN DRUGS! IK HEB DRANK EN DRUGS! Heeeey macarena…
          Richelle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten