donderdag 25 juni 2015

De zeskamp


Toen was het 6 kamp het was super leuk.

De ploeg van Evi was niet compleet want meester was met haar naar het ziekenhuis om een foto te maken van haar arm. Dus die waren er niet.

We kregen eerst uitleg van de eerste drie dingen. 1: spijkerbroek hangen bij Paul. B Danique had het record van -1 sec. 2: Noud: moest je je onderbeen boven been en arm aan iemand van je team vastmaken en dan moest je onder een balk door zigzag onder de rekstokken en dan zo snel mogelijk terug rennen. 3: Martien. Dan had je een grote bak die leeg was en 2 kleine emmers met gaten en bij de grote bak moesten er 2 mensen staan en de andere 3 twee van die drie moesten water vullen in de kleine emmers bij het meer en 1 moest een balk bij ze nek houden en daar gingen de emmers aan.

Toen hadden we even pauze om wat te drinken en te eten. Na de pauze moesten we weer verder met de andere onderdelen die werden ook weer uitgelegd. 4: je had een estafette, dan moest je het groepje verdelen. De ene gaat achteraan staan de anderen gaan steeds 10 meter van elkaar af staan. De eerste ging zich zo snel mogelijk omkleden in een voetbaltenue en rende met een boodschappentas naar de volgende en de volgende moest zich ook zo snel mogelijk in een voetbal tenue omkleden en zo ging het de hele tijd door totdat je bij de laatste aan kwam. En als die zich had omgekleed moest je met je hele team terug rennen. Je moest voor de laatste 2 onderdelen naar het meertje.  Daar achter was het ene. Je moest met 1 luchtband naar de overkant en weer terug zo snel mogelijk en de tĆ©genpartij moest dat ook doen. En daar was het laatste onderdeel dat was een zeephelling. Je moest een bal met water vullen en dan daarmee naar boven rennen. Er hing even over de helft een touw. Daarmee moest je naar boven klimmen dan moest je de bal aan Jan en Martin geven en zij deden het in een bak en je moest daarna weer zo snel mogelijk naar beneden en dan weer de bal vullen.

Het was heel leuk allemaal.

 

 

Gemaakt door: Danique en Romy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten