zondag 28 juni 2015

De laatste schoolweek

Maandag
Vandaag de laatste dag van juf Karin in lokaal 13. 's Middags treden de 8e jaars voor de eerste keer op vanaf 13.30. Alle bekenden mogen komen kijken. 

Dinsdag
In de ochtend nemen we afscheid van groep 8. We gymen eerst, maar daarna gaan we naar het Boezelbos. De 8e jaars treden 's middags op voor onze klas en nog 2 klassen en verder weer voor bekenden die willen komen en 's avonds is dan hun afscheidsavond (alleen voor ouders/verzorgers en genodigden)

Woensdag
Groep 8 helpt mee met het opruimen van de musicalspullen vanaf 10.30 uur. Om half 12 spelen zij slagbal tegen de juffen en de meesters en daarna zijn zij vrij. Van 13.00 uur tot uiterlijk 15.00 uur is de schoonmaakmiddag, wie helpt er mee?!  

Donderdag
's Ochtends is de kennismakingsochtend met onze nieuwe groep 6. 's Middags is er gym, treffen we de eerste voorbereidingen voor de Kinderkermis in het nieuwe jaar en ruimen we op (neem een plastic tas mee). Groep 8 komt bij meester thuis BBQ-en vanaf 18 uur.

Vrijdag
De laatste spullen worden schoongemaakt en er wordt alvast het een en ander verhuisd.
Als de zon goed schijnt mogen er waterpistolen enz. meegenomen worden en is het handig om badkleding aan te trekken en een handdoek mee te nemen. 's Middags is iedereen vrij en begint de zomervakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten